Instruks kioskvakt
Oppmøte 1 time før kampstart.
Sette opp kiosk for salg av mat og drikke – følg sjekkliste.
- Foreldrekontaktene skal sørge for at laget bringer med ferdig oppskåret kake/vaffelrøre/påsmurte bagetter/frukt til arrangementet. Mengdene må tilpasses antall kamper og folk i hallen. Typisk skal det medbringes 3 liter vaffelrøre og 1 skuffekake som et minimum. Husk glutenfritt alternativ.
- Pølser ligger i fryseren og må tas opp. Tørrvarer, brus og utstyr står på klubbrommet. Alt som tas ut herfra før kamp, og som ikke selges, skal bringes tilbake. Dersom noe går tomt, må man gi beskjed til kioskansvarlig Marit Selåsvassenden eller arrangementsansvarlig om mulig kan en gå til Coop Extra og handle inn det en mangler og sette det på håndballklubben.
- Kioskansvarlig skaffer brus, pølser, pølsebrød etc. til kampene. Ferskvarer som ikke blir solgt skal legges i fryseboksen i kiosken.
- Prisliste henger på veggen. Her kan benyttes kontanter eller vipps.
- Pengeskrin med omsetning settes tilbake i skapet på klubbrommet. Pengeskrinet telles av kioskansvarlig.
- Ta ned gitteret og sørg for at kiosken er låses av Fair play vert.
NB! Kiosken benyttes av flere klubber enn RHK. Oppdager du rot, manglende vasking eller ødelagt utstyr ta gjerne bilde og send til kioskansvarlig i klubben.
Sjekkliste kioskvakt.pdf